3. ročník Ankety TOP Učiteľ SjF UNIZA

Poznáme víťazov 3. ročníka Ankety o TOP Učiteľa na SjF UNIZA. Hlasovať anonymne a nominovať 3 učiteľov mohli všetci študenti 1 a 2 stupňa SjF UNIZA.

Ani v r. 2024 nedošlo k výraznejším zmenám oproti minulým rokom. Víťazom sa opäť stal doc. Mgr. Branislav Ftorek, PhD., vedúci Katedry aplikovanej matematiky, ktorý zabezpečuje predmety Matematika 1 a Matematika 2. Na druhé miesto sa z 5. miesta v r. 2023 „prebojovala“ zástupkyňa Katedry priemyselného inžinierstva Ing. Beáta Furmannová, PhD. (predmety Manažment, Projektový manažment, Tímová práca a pod.).

A hoci sa študenti obvykle predmetov ako sú Matematika alebo Pružnosť a pevnosť boja, na SjF UNIZA tomu tak určite nie je. Už stabilné miesto v hodnotení popularity majú Mgr. Zuzana Sedliačková, PhD. (Matematika 1 a Matematika 2) z Katedry aplikovanej matematiky a doc. Ing. Milan Vaško, PhD., vedúci Katedry aplikovanej mechaniky, ktorý učí predmety Pružnosť a pevnosť, Pružnosť a plasticita alebo Technická mechanika a pružnosť. Obaja sa v aktuálnom ročníku umiestnili s rovnakým počtom hlasov na 3. mieste.

V r. 2024 sa do ankety zapojilo  22 % študentov SjF, tí nominovali celkovo 87 učiteľov.

Top 10-tku učiteľov SjF v r. 2024 tvoria:

  1. doc. Mgr. Branislav Ftorek, PhD.
  2. Ing. Beáta Furmanová, PhD.
  3. Mgr. Zuzana Sedliačková, PhD. + doc. Ing. Milan Vaško, PhD.
  4. Mgr. Zuzana Malacká, PhD. + Mgr. Daniela Sršníková, PhD.
  5. Ing. Peter Kopas, PhD.
  6. prof. Ing. Ľuboslav Dulina, PhD.
  7. Ing. Denisa Straková (Medvecká), PhD.
  8. Ing. Lenka Jakubovičová, PhD.
  9. prof. Ing. Otakar Bokůvka, PhD.
  10. doc. Ing. Peter Bubeník, PhD.

Ocenenie (Sovu ako symbol múdrosti) si TOP Učitelia SjF UNIZA na 1 až 3 mieste prevzali z rúk pána dekana prof. Dr. Ing. Milana Ságu.


Víťazom a všetkým nominovaným srdečne GRATULUJEME!

 

 

 

 

 

© 2024 Strojnícka fakulta. Všetky práva vyhradené.