Najnovšia ponuka bezplatného medzinárodného školenia a vyhlásená súťaž

Dobrý deň prajem,

Po čase si Vás opäť dovoľujem kontaktovať v mene organizácie Európsky Dialóg s niekoľkými novinkami z našej dielne: hľadáme účastníkov na vzdelávaciu mobilitu, ktorá môže byť zaujímavá pre Vašich zamestnancov alebo študentov a vyhlásili sme tiež súťaž príkladov dobrej praxe v oblasti digitálnej práce s mládežou.

Hľadáme účastníkov na školenie o podcastovej tvorbe a európskych mobilitách s názvom Sound of Mobility.

Pozývame pracovníkov s mládežou, učiteľov, doktorandov, ako aj mladých lídrov, aby sa zúčastnili nášho unikátneho školenia zameraného na profesionálny rozvoj v oblasti podcastovania. Školenie sa uskutoční od 26. do 29. septembra v Trnave a jeho cieľom je naučiť účastníkov používať moderné nástroje a techniky v práci s mládežou, promovať európske mobility a rozšíriť ich profesionálne siete. 

Účastníci budú mať preplatenú cestu a plne hradené ubytovanie i plnú penziu vrátane coffee breaks. Výhodou je fakt, že pracujúcim bude stačiť zobrať len jeden deň dovolenky.

Prihlasovanie prebieha do 4. augusta 2024 prostredníctvom TOHTO online formulára. Všetky podrobné informácie o školení nájdete na našom webe tu: https://europskydialog.eu/2024/07/02/sound-of-mobility-na-slovensku-podme-podcastovat-nasu-europsku-skusenost/

—-

Prebiehajúca súťaž DIGI YOUTH 2.0

S radosťou oznamujeme, že sme v rámci nášho projektu DiGi YOUTH zameraného na digitalizáciu práce s mládežou spustili súťaž SÚŤAŽ, v rámci ktorej Vás pozývame nominovať projekty a iniciatívny, ktoré budú súčasťou našej interaktívnej mapy/databázy príkladov dobrej praxe DIGI YOUTH. V rámci súťaže hľadáme hľadá príklady dobrej praxe v kategóriách:

  • Digitálna práca s mládežou
  • Média v práci s mládežou

Môže ísť o jednorazové aktivity, dlhodobé projekty, iniciatívy, školenia, podujatia, metodiky, nástroje, jednoducho čokoľvek zo sveta digitalizácie a médií v prepojení na vzdelávanie mládeže. 

Všetky prihlásené príspevky budú posúdené porotou, ktorú tvorí jeden člen reprezentujúci každého partnera projektu DIGI YOUTH 2.0. Vybrané príspevky budú zverejnené v rámci databázy DIGI YOUTH a víťazná praktika získa cenu: účasť na záverečnej konferencii DIGI YOUTH v Trnave, Slovensko, ktorá sa uskutoční v decembri 2024. Cena pokrýva cestovné a ubytovacie náklady a poskytuje priestor na prezentáciu víťaznej praktiky počas konferencie.

Začiatok súťaže: 18. júla 2024

Uzávierka prihlášok: 18. augusta 2024

Prihlášku nájdete na TOMTO mto odkaze na Google formulár. Ďalšie podrobnosti nájdete v článku na našom webe TU. Tešíme sa na Vašu účasť!

Okrem súťaže chceme dať do pozornosti aj celý DiGi YOUTH 2.0 projekt, ktorý je platformou pre digitálnu a inkluzívnu prácu s mládežou. Umožňuje pracovníkom a organizáciám pracujúcim s mládežou plne využiť príležitosti a byť pripravený na výzvy vo svete digitálnych technológií a médií. Na tento účel poskytuje DiGi YOUTH najrôznejšie nástroje, materiály a metodiky, ktoré sú vhodné najmä pre pracovníkov s mládežou a učiteľov. Navštívte web projektu a preskúmajte ich sami: www.digi-youth.com

Veríme, že tieto príležitosti budú pre Vás a Vašich kolegov užitočné. Tešíme sa na Vašu účasť a spoluprácu.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ďakujem pekne.

S pozdravom,

Denisa Karabová

--

Denisa Karabová, PhD.

Chairwoman | Predsedníčka

Európsky Dialóg, o.z.

Address: Šrobárova 6

917 01 Trnava, Slovakia

Tel: + 421 908 203 410

© 2024 Strojnícka fakulta. Všetky práva vyhradené.